top of page
IMG_5102_edited.jpg

 

Varmt velkommen hit. 

Mitt navn er Susan Elizabeth

 

Jeg er mama til 3, multi-lidenskapelig gründer,

yogini, yogalærer, mentor, fasilitator og praktiserende interiørarkitekt.

Opprinnelig fra Nord-Dakota, USA, bestemte jeg meg for å røske opp røttene mine og flytte til Norge i 2004. Det var en stor forandring i livet mitt, men etter snart 20 år har jeg skapt et godt liv her som jeg er veldig takknemlig for.

Yoga er en praksis som gjennomsyrer måten jeg tilnærmer meg kreativt arbeid, måten jeg lever, spiser og puster.  Samt måten jeg samhandler med andre på; mine barn, mann og kjære.  Og viktigst av alt, yoga kobler meg til mitt autentiske Selv.

 

Yoga gir meg en følelse av glede og fred.

 

Jeg ble introdusert for ashtanga vinyasa yoga i 2000 mens jeg gikk på universitet, og studerte interiørarkitektur ved University of Oregon. Etter to tiår med dedikert ashtanga vinyasa-praksis, innså jeg at min egen kropp forandret seg da jeg kom i overgangsalderen. Jeg opplevde nattesvette, flere hetetokter, fysiske smerter og utmattelse. Jeg var irritabel på måter jeg aldri visste var mulig. Mitt store ønske var å kunne slippe unna disse symptomene.  Som person er jeg interessert i forskning og grensen mellom vestlig vitenskap og østlige visdomstradisjoner. Jeg ville finne en lindring til mine overgangsplager og det som hjalp meg var en kombinasjon av dypt indre arbeid og en ny tilnærming til hvordan jeg praktisere yoga. 

 

Jeg har erfart at mer subtile yogapraksiser som pranayama (pusteøvelser) og meditasjon, restorative yoga har hjulpet meg ved å transformere uro og stress til indre fred.  Samtidig tok jeg avanserte lærerutdanninger i yoga for overgangsalderen, restorative yoga og spiritual emergence coaching. Jeg liker å dyppe under overflaten i det meste jeg gjør og har alltid hatt en dyp interesse i spiritualitet. Min yogapraksis og studier innen yogafilosofi gir meg næring og veileder meg.

Å være vitne til og støtte andres personlige vekst er meningsfullt til meg. I timene mine veileder jeg deg til å stille deg inn i kroppen og bevege deg med økt bevissthet. Jeg oppmuntre deg til å bruke pusten aktivt som en måte å koble deg dypere til kroppen og bevege eller frigjøre fastlåst energi eller holdemønstre.

 

Jeg er her for å gi deg støtte og veiledning på din livsvei;

slik at du også kan kjenne og oppleve en dyp indre ro, letthet og kjærlighet til degselv. 

Jeg har undervist yoga siden 2012 og underviser både på norsk og engelsk.

 

 I 2020 kom Kriya Yoga inn i livet mitt, og jeg begynte å studere og praktisere det med Yogacharya Ellen Grace O´Brian online under pandemien. I 2022 hadde jeg velsignelsen av å møte Yogacharya personlig på CSE i San Jose California. Yogacharya fortsetter å være en jordet kilde til lys for meg mens jeg fortsetter yogastudiene mine. Jeg vil også gjerne nevne min egen mor, som har vært en helt ekstraordinær rollemodell for meg. 

 

Velkommen til yoga hos meg på Kosha Yoga Shala i Porsgrunn og online. 

Kosha Yoga Shala er en unik liten shala i Porsgrunn med fokus på yoga og meditasjon.

 

Send meg en e-post hvis du har spørsmål, så svarer jeg deg innen 24 timer. 

 

love & light,

Susan Elizabeth

Teaching Qualifications -&- Trainings

 • 500-RYT ®  Ashtanga Vinyasa Yoga 

 • Relax and Renew ® Restorative Yoga Training 30 hours CE with Judith Lasater

 • Menopause Yoga & Wellbeing Teacher Training 40 hours CE with Petra Coveney 

 • Yin yoga theory and practice 

 • Kundalini Vidya The Science of Spiritual Transformation - theory & study

 • Bachelors in Psychology & Norwegian Language; University of North Dakota

 • Masters in Interior Architecture; University of Oregon

 • The Awakened Body certificate program. 9-week course in the field of somatic psychology and embodied healing practices. Embodied Philosophy.

 • NeuroAffective Touch with Dr.Aline LaPierre. Embodied Philosophy

 • Dharma 365 & The Eternal Way. Center for Spiritual Enlightenment with Yogacharya Ellen Grace O´ Brian. 

 • Spiritual Emergence Coach Training from Integrative Mental Health University with Emma Bragdon PhD.

 • Getting to the Root Cause of Chronic Pain & Other Syndroms, Dr. Peter Levine

 • 3-day retreat Sacred Wounds: Trauma Healing on the Spiritual Path, with Peter A. Levine PhD, Efu Nyaki SEP, and Joshua Sylvae PhD

 • Energy and awakening training with Bonnie Greenwell PhD. 

bottom of page