top of page

GROUNDED SUPPORT.

Online ZOOM -monthly 

Har du utfordringer med kundalini/oppvåkning/åndelig fremvekst? Ønsker du hjelp i form for støtte med å integrere opplevelsen din?

 

Ettersom flere og flere mennesker i Vesten praktiserer ulike typer sang, meditasjon, pustearbeid og yoga, virker det viktigere enn noen gang at lærere er klar over hva som kan skje.

 

Det er viktig som yogalærer å vite hvordan man kan støtte elevene rundt disse kraftige energiske transformasjonene og hvordan man kan skape trygge rom for dem. Dette er noe som ikke blir undervist på din typiske yogalærerutdanning.

 

Noen ganger er det som føles som å bryte sammen virkelig et gjennombrudd til en ny måte å se deg selv og verden på.  Å navigere i kundalini kan være utfordrende, spesielt i de tidlige stadiene, ettersom vi kan trenge å møte tidligere traumer og uløste problemer for at de skal bli utløst, og vår selvfølelse kan godt endre seg.

 

 Det kan være vanskelig å dele med andre som ikke personlig har hatt transformative erfaringer. I vanskelige tider som dette føler vi oss ofte alene.

 

En god måte å navigere i denne prosessen på er gjennom peer support.

 

Du er velkommen til å bli med i min online peer support group hver måned. Disse gruppene er donasjonsbaserte. Jeg har vært i slike grupper i min egen prosess og har funnet dem svært hjelpsomme og integrerende.

 

Uansett hvilken situasjon du er i, tilbyr jeg et ikke-dømmende rom for deg å trygt få kontakt med andre. Jeg er opplært til å tilby peer-to-peer-støtte. Ved behov for ytterligere støtte kan jeg henvise deg til en autorisert psykolog som er spesialist på dette området.

AdobeStock_218439070_edited.jpg
bottom of page