top of page
Velkommen til Kosha Yoga Shala på Hovet i Porsgrunn. 

En unik yoga opplevelse i Porsgrunn og online. 

founded & designed by Susan

 

Ser du etter et yogafellesskap eller er helt nybegynner?

Et sted hvor du kan lære yoga på en grundig måte eller utdype din yogapraksis? Jeg inviterer deg til å bli med meg på Kosha Yoga Shala. Jeg er utdannet til å undervise i ashtanga vinyasa yoga, yin yoga og restorative yoga. Du kan velge mellom en privat 1:1 yogaøkt eller melde deg på et yogakurs eller workshop. Jeg underviser i yoga i små grupper på 6 elever. Dette gjør at jeg kan bli kjent med deg og dine behov – det lar meg tilby personlig oppfølging, veiledning og støtte. Jeg underviser både på norsk og engelsk.

 

Vil du redusere stress og finne indre ro?

Jeg tilbyr private 1:1 yogatimer. Leter du etter en måte å redusere stress i livet ditt, finne balanse og roe sinnet? Yoga har fantastiske metoder som kan innlemmes i hverdagen din. Når du kontakter meg, vil vi jobbe sammen for å finne en yogapraksis som vil hjelpe deg å øke energi, styrke og balanse i hverdagen.

Send meg en mail, så avtaler vi tid på zoom eller på Kosha Yoga Shala i Porsgrunn.

 

Privat gruppe?

Hvis du allerede har en vennegruppe (4-6 personer) som ønsker å lære yoga sammen eller du og din partner/venn vil lære yoga bare dere to, kan jeg sette opp en tilpasset 6- ukeskurs kun for deg eller din gruppe på Kosha Yoga Shala i Porsgrunn eller online med Zoom.

99E545A5-FC4F-4CF9-8D75-233D2EC1AA1E.heic
bottom of page